Skorpionen

Skorpionen
Forlag: Aschehoug & Co
Utgivelsesar: 2016
Antall sider: 505
ISBN/EAN: 9788203361494
Sprak: Bokmål
Forfatter: Øystein Wiik
Kategori: Krim og spenning

Mellom livsfarlige isfjell i Antarktis jages linebåten «Skorpionen», mistenkt for ulovlig fiske. Men i virkeligheten er det helt andre ting som foregår bak det rustne skroget.

En ung eritreisk asylsøker hopper fra Nybrua i Kongsberg og ned i den frådende elven. En livsfarlig flukt og hjerteskjærende hendelser tvinger henne til å ta spranget.

Telenor er under etterforskning for grov korrupsjon, og konsernsjefen dør av uforklarlige blødninger utenfor sitt eget hjem.

Pilene peker mot De kaukasiske søstrene - en bande som driver sin virksomhet fra de mørkeste hjørnene av Internettet,The Darknet.

Tom Hartmann får i oppdrag å infiltrere banden, og dermed starter nedstigningen til et ukjent helvete, via det mørke nettet. Stedet der de mest uhyrlige tjenester kan kjøpes og ingenting kan spores. Et tastetrykk kan medføre døden.

Dette er den sjette boken om Tom Hartmann, som har en egen evne til å havne i de mest ekstreme situasjoner.

Skorpionen, 23. oktober - 21. november. I dag den 8. juni: 8. Dette er en dag der du har lyst til å dra på fest med venner, men du mangler kanskje en invitasjon. Minfremtid er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter. Spennende informasjon om Skorpionen! Finn også gratis ukes- og årshoroskop for alle tegnene! Legg gratis Skorpion kabal på nett.

De morsomste og mest utfordrende kabaler finner du på kabalen.no. Skorpionen er en klassisk, vanskelig og utfordrende kabal. Horoskop for Skorpionen - juni: Skrevet av astrolog Tore Lomsdalen Greie dager: 10. 15. 25. 28.

Forsiktige dager: 5.

13. 20.

26. Generelt Dette ser ut til å bli en. Væren - 21. mars - 19. april : Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Væren + vekten Tyren + skorpionen Tvillingen + skytten Krepsen + steinbukken Løven + vannmannen Jomfruen + fiskene. Scanpix. Stjernetegnet som er fem. Leser du ofte horoskopet ditt? Vet du kanskje allerede hvordan 2017 kommer til å bli? Vel, alt du har lest kan være feil. NASA (The National Aeronautics. Personlig horoskop, Framtids horoskop, Partner horoskop. Gratis Framtids, Kalender horoskop, Astrologi, Stjernetegn, Horoskopene.no. Minfremtid er en ledende aktør av spåtjenester på telefon og internett. Vi har mange rådgivere med forskjellig kompetanse. Våre rådgivere er mediale og benytter.