The urban legend

The urban legend
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Utgivelsesar: 2017
Antall sider: 219
ISBN/EAN: 9788205500631
Sprak: Bokmål
Forfatter: Josef Yohannes
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner

Læreren Malcolm T.

Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått den samlede underverdenen i Capital City mot seg. Som om det ikke var nok, utfordres han også av en livsfarlig konkurrent som er sjalu på The Urban Legends ære og berømmelse. Men da Malcolm endelig unner seg en velfortjent ferie i Oslo, blir oppholdet på ingen måte så avslappende og udramatisk som han så for seg.

Denne boken inneholder de seks episodene i andre sesong av tegneserien om The Urban Legend, samt et spesialhefte mot mobbing. I tillegg får du bli med bak kulissene når serien blir til, møte tegneren, se skisser, lese forfatterens kommentarer og annet spennende tilleggsstoff.
Josef Tzegai Yohannes (35) er norsk-eritreer, født i Danmark og oppvokst på Lindeberg i Oslo. Yohannes har studert statsvitenskap og menneskerettigheter, og er utnevnt som norsk ambassadør for The Nelson Mandela Foundation. Ideen om en farget superhelt som et forbilde til inspirasjon og håp fikk han etter sterke møter med barn og ungdom på en reise til Sør-Afrika og Botswana i 2010. Serien er foreløpig utgitt på ni språk, blant dem engelsk, fransk, spansk, zulu, tigrinja og japansk.

KVADRATEN Reidun Grätz, og Per Frey Hånesveien 21, 4635 Kristiansand Tlf.: +47 38175850 Fax.:+47 38175851 Mob:+47 92860161 Mob:+47 95796504 Kontakt oss Nakenbilde av flotte Linne Meister kjent fra bl.a. Bliss, Tigerstaden,Skal vi Danse, Waschera, Hva har du i bagsjen og Robinson. Etter Skal vi danse deltagelsen på. Bullfighter WebShop. e: 1 Vennligst merk. Denne siden vises ikke om meny for navigasjon er i bruk. Denne siden vises igjen automatisk så snart meny for navigasjon ikke velges. Guttene. Sterkt, vakkert og ubehagelig om kjønn, identitet og forandring i svensk Augustprisvinner. En roman som virkelig slår beina under leseren. Vennligst merk. Denne siden vises ikke om meny for navigasjon er i bruk. Denne siden vises igjen automatisk så snart meny for navigasjon ikke velges. APEFJES. Boka Apefjes handler om en 13 år gammel gutt som heter Martin. Han bor sammen med moren sin, og de er ofte på flyttefot. Martin lever et hemmelig liv om. Produksjoner. Litteraturbruket formidler litterære produksjoner, både egne og andres. Vi er et kompetansesenter for litteraturproduksjoner og en arena for. Skåler av forskjellige materialer formgitt av Skandinaviske designere. Se de nye trendene fra bl.

a. Kosta Boda, Orrefors, Georg Jensen, Iittala, Sagaform mfl. Over hele verden forbinder man Orrefors med unike glassgjenstander, kunstglass og bruksglass som gjør vår hverdag litt vakrere. Sammen med sine dyktige formgivere.