Anflug 2 Arbeitsbuch

Anflug 2 Arbeitsbuch
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2007
Antall sider: 240
ISBN/EAN: 9788202266585
Sprak: Bokmål\ Nynorsk
Forfatter: Eva Finsvik Andersen
Kategori: E-bøker

Anflug 2 tar oss med på oppdagelsesferd i den tyskspråklige verden. Vi blir kjent med kultur, geografi, tradisjoner og skikker og ulike sider av samfunnslivet. Læreverket legger stor vekt på aktiv språkbruk.

Komponenter:
• tekstbok
• arbeidsbok
• gratis fagnettsted med lærerveiledning
• lærer-CD-er med innleste tekster og sanger

Arbeidsbøkene er rikholdige. Det er ikke meningen at elevene skal gjøre alle oppgavene, men her er det mange muligheter til å velge. Mange oppgaver er tenkt som pararbeid, slik at språket kan anvendes så naturlig som mulig i dialoger.

Fagnettsted
Fagnettstedet til Anflug har interaktive grammatikkøvelser, lenker til internettoppgavene i arbeidsboka og egne internettoppgaver som bare finnes på nettstedet.

Dessuten er det skjema for egenevaluering, alfabetisk glossar, nyhetsklipp og lydfiler.

Nettstedet har også en lærerressurs: Für die LehrerInnen.

En ufullstendig samling. Innhold Fra norske forlag (bl.a. alle læreverk) Hos Goethe-Institut Hos Deutsche Welle ElevressurserBruk av ordbok Lærerressurser. Til hvert kapittel finner du: grammatikkoppgaver med innledende henvisninger til grammatiske læringsmål; nettoppgaver fra arbeidsboka; ekstra nettoppgaver Ankunft 1 er et læreverk for fremmedspråk tysk II Vg1. Til hvert kapittel i boken vil du blant annet finne: Interaktive grammatikk- og ordforrådsøvinger Ankunft er Cappelen Damms læreverk i tysk II for Vg1 og Vg2. Klikk på omslaget for å finne oppgaver, tekster, lydfiler, lenker og andre ressurser til tekstene i.