Vestavind

Vestavind
Forlag: Snøfugl Forlag
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 55
ISBN/EAN: 9788270834594
Sprak: Nynorsk\ Bokmål
Forfatter: Elias Giske
Kategori: Noveller, lyrikk og drama

Heilt frå barndommen har Elias Giske sett tankar ned på papiret. Han har ofte valt verseform. Stemningsfulle stunder ute i naturen og eitkvart som rørte ved kjenslene gav grunnlag for dikt. Desse har blitt lagt til sides og tatt fram ved somme høve. No har han blitt bede om å samle nokre av dikta i ei bok. Dei vart til Vestavind. Namnet er eit symbol på natur og ver på Sunnmøre, men og fortel det om tankar som fortener å få flyge vidt.

Vestavind 16:17 - Sesong 1. Sivert blir nødt til å reise til Oslo for å finne ut hvordan det går med Agnes. Han kommer til en verden han ikke ante eksisterte, men. Vestavind 16:17 - Sesong 1. Sivert blir nødt til å reise til Oslo for å finne ut hvordan det går med Agnes. Han kommer til en verden han ikke ante eksisterte, men. Vestavinn er et kundeprogram tilpasset våre beste kunder. Ved å samle dine kjøp av banktjenester hos oss, oppnår du en rekke fordeler. Bed & Breakfast. 8 komfortable dobbeltrom med dusj og WC. Frokost og TV i felles opphaldsrom. Selskapslokale/møterom til små og store arrangement. Tlf. 70 18 27 33. Vestavind, ukeavis i Sveio, grunnlagt 1987. Lokalavis for Sveio kommune. Haugesunds Avis har en større eierandel i avisen. Opplag 2008: 1599. Redaktør: Irene Jacobsen. Fra «Vestavind» 1998 ”Danny Boy” er én av verdens best kjente og mest elskede sanger. Selv hørte jeg ”Danny Boy” for første gang i 1968. Vestavindbelter, soner med fremherskende vest–østgående luftstrømmer på den nordlige og sørlige halvkule.Dekker vanligvis områdene mellom ca. 35° og ca. 65. (på nordlige halvkule) dreies etter hvert østover (dvs. vestavind) før den møter polarlufta ved cirka 60 grader N (polarfronten). Vestavind Hytter. 4 hytter for kort- og langtidsleie. Ligger i rolige omgivelser ved foten av Blindheimsfjellet.

Moderne hytter med bad og 2 soverom. Kontaktinformasjon: Tore Engevik slutter som administrerende direktør i Vestavind Offshore for å bli direktør for det nye forretningsområdet Vind i Aibel. – Veldig spennende