Fiskedagbok

Fiskedagbok
Forlag: Bokförlaget Settern
Utgivelsesar: 2010
Antall sider: 92
ISBN/EAN: 9789175866253
Sprak: Svensk
Forfatter: Thommy Gustavsson
Kategori: E-bøker

Med klotbandsrygg & guldfoliering

Vacker och mysig fiskedagbok med anteckningsplats för: Datum, Tid, Fiske­vatten, Väderlek och temperatur, Fiskart, Vikt - längd, Fisksätt, Bete - fluga i tabellform samt med utrymme för egna anteckningar och eventuella foton. Dagboken fylls på efterhand och är inte relaterad till något särskilt år, utan ditt fiske styr hur länge dagboken räcker.

Dagboken är samtidigt en presentation av konstnären Thommy Gustavsson och är mycket smakfullt illustrerad med härliga vinjetter och akvareller.

Thommy är en välkänd tecknare, målare och skribent. Och har i många år arbetat som illustratör och skribent i svensk sportfiskepress. Samt medverkat i flera böcker.Dagboken kommer bli kär tillgång för sportfiskaren. En prydnad och upplevelse för fiskaren, men också för dennes gäster!

Jeg ønsker deg velkommen til min internettside som handler om fluefiske etter laks. Jeg håper at du kan finne mye stoff om fiske med fluestang i elv som både vil. Jeg nsker deg velkommen til min internettside som handler om fluefiske etter laks. Jeg hper at du kan finne mye stoff om fiske med fluestang i elv som bde vil.