Peer Gynt

Peer Gynt
Forlag: Lydbokforlaget
Utgivelsesar: 2006
Serie: Ibsens samlede hørespill. Selges også enkeltvis
ISBN/EAN: 9788242135346
Sprak: Bokmål
Forfatter: Henrik Ibsen
Kategori: Lydbøker voksne

Peer Gynt og hans mor Åse lever i fattigslige kår. Men Peer er stolt og fortaper seg i skryt og dagdrøm.

Til slutt må han rømme bygda.

Under flukten møter han en rekke skikkelser. Ikke minst Den Grønnkledte, Dovregubbens datter og Solveig, som han er forelsket i. Skuespillet er et oppgjør med nasjonalromantikken, men også en dyptloddende karakterstudie. I hovedrollene: Per Christian Ellefsen som Peer Gynt, Anne Krigsvoll som Åse og Gisken Armand som Solveig.

Regissør Alexander Mørk-Eidem vil ta tilbake Ibsens kritiske Peer Gynt. Derfor plasserer han Peer hos Skavlan. Her får vi røverhistorien til Norges største ego STUDIEHEFTE PEER GYNT Av Henrik Ibsen. Bearbeidet av Alexander Mørk-Eidem Bakgrunnsinformasjon Resymé av stykket Artikler og intervjuer Arbeidsoppgaver 28.august klokka 19.00 blir det premiere på Peer Gynt på Møringa på Karljohansvern i Horten. Forestillingene er et samarbeid mellom Teater Ibsen, Marinemusikken. Åpningstider 2017. VELKOMMEN TIL OSS! Peer Gynt-hytta ligger i naturskjønne omgivelser lengst mot vest i Rondane Nasjonalpark. Hytta har servering av varme og. Dette er et skikkelig strikke-eventyr! 574 strikkere har gått løs på selveste Peer Gynt med pinner og ullgarn. Klarer vi å strikke hele teksten innen 14.oktober 2017? Peer Gynt Hotel & Spiseri har nå åpnet på Vinstra, rett ved nye E6. Peer Gynt Hotel & Spiseri består av en veikro og 44 flotte hotellrom! Peer Gynt Hotel. Opplev en av de virkelig store naturperlene i Jotunheimens forgård.

Med sin praktfulle fjellnatur ligger fjellstua midt i "smørøyet" for ferie såvel sommer som. Peer Gynt Vegen. Peer Gynt Vegen med Skeikampen i bakgrunnen. PEER GYNT VEGEN - HØYFJELLETS HOVEDVEI GJENNOM GUDBRANDSDALEN Åpen kun i sommersesongen. Peer Gynt-prisen har siden 1973 blitt gitt til en person eller institusjon som har markert seg på en positiv måte på det samfunnsnyttige plan, og som. Peer Gynt-stemnet trekker hvert år over 25000 gjester til unike opplevelser av kultur i natur. Vakker natur danner rammen for et møte med Henrik Ibsens Peer Gynt i.