Kim spring

Kim spring
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Utgivelsesar: 2013
Serie: Saltos bokhylle
ISBN/EAN: 9788205444195
Sprak: Nynorsk
Forfatter: Anneli Klepp
Kategori: E-bøker

Kim springer er et lesehefte med tekster på to nivåer og egne oppgaver.

Leseheftet er godt egnet til veiledet lesing. Det er trinnuavhengig og kan brukes ut fra elevens nivå.
Temaet i heftet har tilknytning til tema i Salto Elevbok, men kan fint brukes som et frittstående lesehefte.
.
.

Soulspring bøker - 17 oktober kommer vår nye bok utgitt av forlaget Press. Vi har samlet et utvalg av tekstene vi skrev i løpet av året som spaltister i VG helg. Saltos bokhylle er nyskrevet av kjente norske forfattere for å skape relevante og kjente univers i lettlestlitteraturen, og bidra til at barn leser mer og bedre. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! De nyeste spille spill og morsomste spillene samlet på 1 nettsted! Hos oss finner du mer enn 3 500 spill! Skriver seg rett inn i unge menneskers liv og problemer. Anneli Klepp er en strålende iderik forfatter, som skriver seg rett inn i unge mennesker liv og problemer.

Kim Kristian Humborstad, CEO Zwipe AS. Kim Kristian er grunnlegger og CEO av Zwipe AS. Zwipe er et teknologiselskap som arbeider innenfor biometri, med hovedfokus å. Lik oss på facebook for å holde deg oppdatert på MeeTV sine tjenester, TVnyheter, anbefalinger og generell TV-moro.

Alt av kvalitets rideutstyr og hesteutsyr til en rimelig pris på nett fra Horze.

The Gift ble startet i 2006 og har inntil nylig vært bekjent som en av de beste, men og dessverre litt for godt bevart hemmelighetene på UK´s Prog-Rock scene. Trafo er nordens største nettsted for unge kunstnere. På Trafo.no kan du søke stipend, få mentorhjelp, publisere verk og delta i konkurranser og workshops.