Doktor Faustus

Doktor Faustus
Forlag: Solum Forlag A\S
Utgivelsesar: 1987
Antall sider: 215
Oversatt av: Eriksen, Roy T.
ISBN/EAN: 9788256004591
Sprak: Bokmål
Forfatter: Christopher Marlowe
Originaltittel: The tragicall history of the life and death of Doctor Faustus
Kategori: Noveller, lyrikk og drama

Ingen omtale

"Doktor Faustus - den tyske komponist Adrian Leverkuhns liv fortalt av en venn" av Thomas Mann - Se omtaler, sitater og terningkast. "Doktor Faustus - den tyske komponist Adrian Leverkühns liv fortalt av en venn" av Thomas Mann - Se omtaler, sitater og terningkast. Kjøp 'Doktor Faustus, den tyske komponist Adrian Leverkühns liv fortalt av en venn' av Thomas Mann fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater.

Thomas Manns siste roman, ”Doktor Faustus” kom ut i 1947 og er aller mest en bok om Den andre verdenskrig og et borgerlig-liberalt forfall som etter Thomas Manns. Doktor Faustus (Heftet) av forfatter Thomas Mann. Romaner. Pris kr 169. Se flere bøker fra Thomas Mann. Gå til kassen. Handlekurv 0 Produkter Doctor Faustus The B Text. Christopher, Marlowe.

Vår pris 169,-. Boken er en moderne versjon av den tyske Faustlegenden. Adrian Leverkühn slutter en pakt med djevelen for at hans geni skal blir forløst. Boken er. Boken er en moderne versjon av den tyske Faustlegenden. Adrian Leverkühn slutter en pakt med djevelen for at hans geni skal blir forløst. Boken er ikke. Doktor Faustus.

Den tyske komponist Adrian Leverkühns liv fortalt av en venn Thomas Mann