Ark

Ark
Forlag: Aschehoug & Co
Utgivelsesar: 2000
Antall sider: 88
ISBN/EAN: 9788203183584
Sprak: Bokmål
Forfatter: Stein Mehren
Kategori: Noveller, lyrikk og drama

Diktene har en ungdommelig friskhet i sansning og oppdagerglede kombinert med den modenhet som er frukt av et helt livs refleksjon og avklaring. Her er er også mye som aldri kan avklares: kjærlighetens gåte, hvordan mann og kvinne er bundet til hverandre i så vel tiltrekning som frastøtelse, det store spørsmål om umuligheten av å fange liv i ord stilles på nytt, og dødens nødvendighet for livet, dens nærvær i livet, blir erkjent i undring og fascinasjon.

ARK bidrar til økt kunnskap rundt arbeidsmiljø- og klimaproblemstillinger i universitets- og høyskolesektoren gjennom tilrettelegging for forskning.

ABO PLAN & ARKITEKTUR STORD AS Borggata 11, Postboks 32, 5401 Stord [email protected] 906 61 631 Ark ARK Egertorget er flagshipbutikken til den landsdekkende bokhandlerkjeden, ARK bokhandel. Vi fører et bredt utvalg i bøker, spill og kontorvarer Title: Oppspenning av Conibear feller_ark 1.eps Author: Tom Pettersen Created Date: 6/6/2006 10:38:05 AM 108228 Papir MP-122 jul 7979 Syrefritt mønsterpapir i vårt eget design. 190 gr. tykkelse og med trykk på begge sider. 12"x12" Selges i forpakninger à 25 ark. Siden finnes ikke.

Page not found. Besøk oss Hva skjer VGTV er Norges største web-tv-kanal.

Nyheter, sport og underholdning. Med Maximum læringsfilmer får både elever og lærer en enkel visuell forklaring på ulike matematiske problemstillinger. Innholdet i filmene er blant annet.

Kirke og misjon. Kapitlet Kirke og misjon handler om. spor fra kristendommen i norsk kultur og samfunnsliv ; hovedtrekk ved luthersk kristendomsforståelse Jødedommen. Kapitlet Jødedommen handler om. sentrale begreper i jødedommen; symboler i jødisk kunst; tekster fra jødisk skrifttradisjon; aktuelle jødiske spørsmål