Zeppelin 7

Zeppelin 7
Forlag: Aschehoug & Co
Utgivelsesar: 2008
Antall sider: 63
ISBN/EAN: 9788203315541
Sprak: Bokmål
Forfatter: Dagny Holmog Bjørg Gilleberg Løkken
Kategori: E-bøker

Zeppelin-verket har tre arbeidsbøker til hvert trinn, én arbeidsbok til leseboka, èn arbeidsbok til språkboka og én til lesebok +. I lærebøkene er det henvisninger til arbeidsbøkene. Det gjør Zeppelin lett å bruke. I arbeidsbøkene finnes ulike oppgavetyper.

Bøkene er godt egnet i arbeidet med tilpasset opplæring.

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Med Zeppelin 5 tavle får du et verktøy som hjelper deg til å ivareta kompetansemålene i den reviderte læreplanen og kravet om grunnleggende ferdigheter i norskfaget. Med Zeppelin 6 tavle får du et verktøy som hjelper deg til å ivareta kompetansemålene i den reviderte læreplanen og kravet om grunnleggende ferdigheter i norskfaget. Lærer. Nettoppgaver 1-4; Nettoppgaver 5-7; Nyheter. Nyheter ingen og middels, får du se et treningsbevis. Diplom får du når du klarer den raske. Her finner du øvingsoppgaver som er knyttet til kapitlet. For hvert delkapittel er det oppgaver på to nivåer, der Nivå 2 gjerne har færre og noe vanskeligere. Under Multi Nettoppgaver 1-4 finner du 1a, 1b , 2a, 2b, 3a, 3b, 4a, 4b. Vi i verden 5-7 er Cappelens RLE-verk for 5.-7. trinn.

På dette nettstedet kan du øve på oppgaver, sjekke det du har lært, eller lese korttekster fra læreboka. Finn ut hvor høy lesehastighet og hvor god leseforståelse du har.