Takkemat

Takkemat
Forlag: Kagge forlag
Utgivelsesar: 2016
Antall sider: 158
ISBN/EAN: 9788248917762
Sprak: Bokmål
Forfatter: Ane Nordvik Hasselbergog Gry Nordvik Karlsen
Kategori: Mat og drikke

«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre.

Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt.Takken er super til tradisjonsmat, men også til retter som wraps, tortilla og nanbrød. Her er i tillegg oppskrifter på småretter og middager, som kjøttkaker og fiskekaker. Alt kan man praktisk talt lage på en takke. Har du ikke en, kan du bruke stekepanne. Fordelen med en takke, derimot, er at du kan lage mye mat samtidig, og dermed spare tid. Og så er det en sosial måte å lage mat på. Det er koseligere å være sammen med gjestene enn å stå å steke for seg selv. Takken er et samlingspunkt. De inspirerende oppskriftene på takkemat får du i denne boka!

Besøksadresse: Foreningen !les Øvre Slottsgate 3 0157 Oslo Postadresse: Foreningen !les Øvre Slottsgate 3 Postboks 183 0102 Oslo 941 29 000 [email protected] Kagge Forlag er et mellomstort forlag i Oslo, og vi har en stor drøm om å gi ut bøker av høy kvalitet som folk kan glede seg over – alene og sammen med andre.