Växande tro

Växande tro
Forlag: Logos Media + Gospel Media
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 172
ISBN/EAN: 9789197877619
Sprak: Svensk
Forfatter: Per-Eive Berndtsson
Kategori: Religion, historie og filosofiog Religion

Detta är en bok om den kristna trons innersida –trosrelationen med Herren.
Boken innehåller nio fristående bibelutläggningar om tro, som baserar sig på predikningar som författaren har haft genom åren. I boken får vi möta flera av Bibelns personligheter, till exempel Jakob, Hanok, Noa och Johannes.

De troserfarenheter som dessa gudsmän gjorde är en utgångspunkt när författaren lägger ut bibeltexten så att den landar i vardagslivet.


Med hjälp av många egna dyrköpta erfarenheter och vardagliga exempel guidas läsaren in i en djupare förståelse av Bibelordet och kan förhoppningsvis göra en personlig erfarenhet av växande tro.

Per-Eive Berndtsson förmedlar i sin bok en innehållsrik och spännande bibelkunskap med genomtänkt andlig vägledning. När jag läser blir jag berörd i både förnuft och känsla. Han är psykologiskt insiktsfull, själavårdande och ger praktiska tillämpningar som motiverar till tro och vilja att tjäna Gud. Per-Eive kan berätta så att illustrationerna blir levande, personerna och händelserna blir som inre filmavsnitt. Det här är ett exempel på predikan, när den är som bäst.
– Stanley Sjöberg, Pastor och författare

Boken "Växande tro" återger trons många ansikten med både humor och en stadig blick på Gud. Den befriar, man blir glad. Detta är en bok man vill läsa ofta.
– Viola Grafström, Musiker, lovsångsledare och kompositör.

Jag kan varmt rekommendera denna bok. Den inspirerade mig och min bön är att den skall få inspirera dig också.
– Hans Weichbrodt, Präst och inspiratör i OASrörelsen

Per-Eive Berndtsson arbetar som präst och bibelskolelärare i Kornhillskyrkan i Halmstad och är med i ledarskapet för New Wine i Sverige. Per-Eive är också engagerad i ett nationellt projekt för församlingsplantering, samt är förkunnare på olika möten och konferenser runt om i Sverige.

Växande tro. Per-Eive Berndtsson. Innbundet. 2012. Legg i ønskeliste. Vindarna från väster : lärdomar från den keltiska kyrkan. Per-Eive Berndtsson. Heftet. 2010. Tolv korgar fulla. Växande tro. I Ordets tempelgårdar.

Bruden i höga visan. (Fire bøker i én.) Booth-Clibborn, William E. Tolv korgar fulla. Växande tro.

I Ordets tempelgårdar. Bruden i höga visan. (Fire bøker i én.) Booth-Clibborn, William E Tro, håp og rasismebeskyldninger. Etter Zeliha Daglis og Gulan Avcis artikler om islamiseringen av svenske forsteder, har flere, særlig kvinnelige innvandrere. Tro på under "Livsprosjekt" Vigselsretten; Vi tror; KM`s landsråd; Kampen om korset; Årsrapport for KM; Evolusjonslæren ; Nåden rekker; Hvile og ansvar; Gudstro. Avisen skal forvalte kristen tro og tanke. Det går bra för Sverige.

OECD konstaterade nyligen att Sverige har den snabbast växande ekonomin i d. I Camilla Olssons seminarium kommer du få inspiration att bygga sunda relationer i en växande kyrka över generationsgränser. der er Gud og min tro også. Og ekstra vondt at kroppen fortsetter å tro at det er noe der. Jag beklagar verkligen er sorg och hoppas att vi båda snart igen kan gå med växande magar. Här finns gott om bytesdjur och en liten, växande lodjursstam. Elgjeger Ola Myrberget på Koppang har liten tro på at lisensjakta på ulv vil gi resultater.

Det är en konstant växande marknad med stor. Det innebär att du som medarbetare har ett starkt varumärke i ryggen och en produkt som du kan tro på och stå.