Vanvittig moro med vann

Vanvittig moro med vann
Forlag: Kagge forlag
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 92
ISBN/EAN: 9788248912170
Sprak: Bokmål
Forfatter: Eli Kari Gjengedal
Kategori: Faktabøker

Vann er forutsetning for alt liv, og det finnes overalt. I vekster og dyr, i luften, i skogen, i havet og til og med i ørkenen. 70 prosent av vår planet er dekket av vann. I denne boka lærer du om vannets kretsløp, om drikkevann og avløpsvann, miljøproblemer, mangel på vann mange steder, tørketid, regntid, forskjellen på saltvann og ferskvann, du får morsomme eksperimenter med vann, sølepyttmoro, rim, dugg, regndråpens form, verdens våteste sted og andre rekorder, fordamping, hvordan lage ferskvann av saltvann, hvordan lage strøm, om elver, bekker, åer og verdenshavene, Dødehavets egenskaper, Marianergropen i Stillehavet og vannets egenskaper generelt. Og mye, mye mer. Det er vanvittig mye moro man kan lære om og gjøre med vann! Eli Kari Gjengedal er oppvokst i Leikanger i Sogn. Hun er utdannet akvaingeniør og jobber som værpresentatør i Storm Geo. Du ser henne ofte på TV 2, alltid blid - og noen ganger syngende! Hun har tidligere gitt ut bøkene Værtegn i Norge og Moro med vær på Kagge Forlag.

Du trenger bare å finne frem mobiltelefonen din og sende en SMS med «Moro» til nummer 2380. Prisen er selvsagt den samme som når du kjøper lodd kontant. Kjøp 'Vanvittig moro med vann, tørre fakta og våte rariteter, rekorder, eksperimenter, oppskrifter og mye mer om alt hva vann kan' av Eli Kari Gjengedal fra Norges. Vanvittig moro med vann Tørre fakta og våte rariteter, rekorder, eksperimenter, oppskrifter og mye mer om alt hva vann kan Gjengedal, Eli Kari Vanvittig moro med vann Forfatter: Eli Kari Gjengedal Veil. pris: Kr 299,00 ISBN: 9788248912170 Utgitt: 2012 Heftet/Innbundet: Innbundet I år er det ikke kun padlelagene som må presenteres. Vi har også fantastiske deltakere med til årets nyvinning – Vanvittig mester. Noen dråper regn fra himmelen blir fort til noen tusen kubikk vann i elvene. Heldigvigvis.

For ellers kunne vi ikke vært med Gorafting på dagens våteste og. Moro med vær Gjengedal, Eli Kari Pris. 299,-Format. Innbundet KLIKK&HENT i butikk. Vanvittig moro med vann Gjengedal, Eli Kari Innbundet. Pris. 299,-(0) Vanvittig moro med vann. Eli Kari Gjengedal (Innbundet) 256 kr. Kjøp Istid (DVD) 79 kr. 99 kr Kjøp Gå aldri glipp av et bra tilbud. Abonnere. Sosiale medier: EN. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann. Det var vanvittig moro for unga på Drammensbadet tirsdag kveld. DEL. For vann, stupebrett og basseng er kanskje ikke helt vanlig på disko.