7 døgn for oss

7 døgn for oss
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 224
ISBN/EAN: 9788202491239
Sprak: Bokmål
Forfatter: Anja Hitzog Charlotte Glaser Munch
Kategori: Ungdomsbøker

Tre 16-årige jenter, tre nasjonaliteter, tre temperamenter – og en svensk schæfer.Danske Kat, norske Silje og svenske Tessa møtes på Camp Focus, en skandinavisk selvutviklingsleir for unge jenter. Leiren er lagt til Vänersborg i Sverige i den andre uken av juli. De kjenner ikke hverandre og har ikke noe til felles, men tilfeldighetene gjør at de etter kun ett døgn ender opp i en 'lånt' bil, med en 'lånt' hund, på vei nordover gjennom Sverige og til slutt til Norge og Lofoten. Veien blir til mens de kjører. De må hanskes med flåttangrep, dreper (nesten) en elg, hevner Siljes nakenbilde på nettet, viser omsorg for hverandre og hunden, setter Tessas mor på plass og finner Kats far. Men først og fremst opplever de å få den støtten de mangler for å kunne utfolde seg tydelig og fritt. I løpet av turen blir de tre jentene til et sammensveiset "oss".

Charlotte Glaser Munch & Anja Hitz har kjent hverandre i mange år, men det er først nå de møtes i et felles bokprosjekt. En danske (Hitz) i Danmark og en nordmann (Glaser) i Sverige Glaser & Hitz har benyttet seg av alle tenkelige kommunikasjonsmidler for å fullføre boken på tvers av landegrensene. Det har lykkes, og gitt mersmak!

Epleklubben har de siste årene prøvd ulike måter å organisere seg og gjennomføre planlagte aktiviteter. Alle arrangementene har vært åpen for hele hagen. Vik Camping - idyllisk plassert ved Sognefjorden Alle kommuner i hele Sogn og Fjordane får besøk i følgende uker: Uke: 2, 5, 8, 11, 14, 18, 21, 24, 27, 32, 35, 38, 41, 44, 47, og 50; Kontakt oss for et. Søk etter sted ved å skrive minimum de tre første bokstavene i stedsnavnet eventuelt Søk etter sted ved å skrive eksakt stedsnavn og krysse av for. Sokn eller sogn er den grunnleggende kirkelige forvaltningsenhet. Hvert sokn har egen kirke og eget menighetsråd. Tidligere dannet flere sokn ett prestegjeld. 7'er serien I 7-er har vi følgende klasser: Herrer, Damer, Old Boys (+35) og Veteran (+45). Old Boys har 35 års min. grense; i år kan du benytte 2 spillere på. 31. mai 2016.

Humana utvider i Norge gjennom oppkjøp. Humana AB, et ledende nordisk omsorgsselskap, kjøper opp en av de fremste aktørene innen individ- og. Nordbytunnelen, på strekningen Moss - Oslo (Alnabru) Akershus. Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Alle dager fra 21:00 til 05:30 (neste dag). Besøksadresse: Astreaveien 7 3113 Tønsberg. Telefon. Telefon: 33 37 47 00 Tyva, Sogn og Fjordane - 7.6 km, +1712 m. Loen-Skålatårnet Tid: 5 timer Lengde: 7,5 km Stigning: ca 1800 meter (47-1843) Loen-Skålatårnet Dette må være en av de.