Løvetannblomst

Løvetannblomst
Forlag: Eboknorden AS
Utgivelsesar: 2017
Oversatt av: Masvie, Katrine
ISBN/EAN: 9788252003383
Sprak: Bokmål
Forfatter: Kathryn Springer
Originaltittel: The dandelion field
Kategori: Romaner

Ginevieve har aldri bodd på samme sted lenge av gangen, og datteren har vært med på lasset. Når bilen stopper i småbyen Banister Falls, lover hun datteren at de skal bli der.
I byen bor Daniel Moretti. Etter at vennen døde i en ulykke, har han vært til stede i oppveksten til sønnen hans. Cody er selve symbolet på grei gutt, så oppgaven har vært lett. Inntil han sier fire små ord: «Det er mitt barn.»
Kathryn Springer vokste opp i Wisconsin der foreldrene utga en ukeavis. Hun fikk en brennende interesse for bøker og utga sin første roman i 2004.

Lunde Forlag AS er et mellomstort norsk forlag som særlig produserer kristen litteratur, men har også en del allmenne produkter. Lunde utgir bøker i mange. Rolvsøya.

Molta AS er lokalisert i Tufjorden på Rolvsøyas vestside. Alle råvarer er plukket på Rolvsøya eller omliggende øyer i Måsøy kommune, lengst nord. LØVETANN: Taraxacum officinale : ANDRE NORSKE NAVN: Hesteblom, griseblom, gulbruse, kaningras, gullbost, nattsveve, koppeloppe, kappilaup, skabb, fandens.