Trasig

Trasig
Forlag: Bokförlaget Hegas
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 45
ISBN/EAN: 9789186625382
Sprak: Svensk
Forfatter: Mårten Melin
Kategori: Barn og ungdom

Max har blått hår och går Estetisk. Ida går Natur. Elin är punkare. Max är kär i Elin. Fast han har sex med Ida. Hon är 18 och han 16. Bara en sista gång tänker Max. Och då händer det som inte får hända.

Max skriver dikter ibland.

Precis som författaren Mårten Melin. Få kan som Mårten skildra kärlekens rus och fallgropar. Porträttet av Max och de två tjejer han dras mellan är trovärdigt med massor av igenkänning - triangeldramat och situationen Max hamnar i kommer att beröra både killar och tjejer.

"Detta är en spännande och lättläst berättelse på ett enkelt talspråk, och det intressanta är att det mesta av oron för den eventuella graviditeten egentligen utspelas inom den unga manliga huvudpersonen. Av det skälet torde den kunna bli tillräckligt lockande för ungdomar i behov av lättillgängliga texter. Även om formen är enkel är innehållet av existentiell betydelse för de flesta tonåringar."
Britta Broberg, BTJ-häftet 11117513

Hegas böcker – lätta att läsa.

Svåra att motstå.

Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 3.

– Vi har hatt en fin ferie, men slutten ble trasig, sier Kenneth Gjelsvik som sammen med sin kone Lisbeth Gjelsvik måtte tilbringe natten i avgangshallen. Male utebenk. Utebenken ved inngangspartiet trengte til en oppfriskning, og ble ny med maling i sommerens deiligste grønnfarge, nemlig 262 Lavendel. Dagbladet): Mandag formiddag ble Gry Jørgensen (42) og familiehunden Keegan (11 måneder) angrepet av et hundespann på åtte hunder da de var på skitur. Av 500-600 griser er 300 hentet levende ut fra fjøset som begynte å brenne natt til tirsdag. 75 er sendt til slakting, og det er usikkert hvor mange som. Male kjøkken I forbindelse med at vi skulle lage nye «Trinn-for-trinn» filmer til jotun.no, hadde vi behov for å finne et passende kjøkken! Eksempler på sanger og dikt i anledning brullup, dåp, konfirmasjon og andre spesielle dager. Det drar seg mot sommer, og da syns vi tia er inne for å stelle i stand litt moro utenfor skytesenteret. Vi har i den anledning leid Tokedølen. Vi viser deg hvordan du bygger ditt eget verktøyskap. Det er bygget av to oljefat, noen små hjul til skyvedør og et snurrebrett til verktøytavlene. Lysterapi, lysmangel og mørketidsdepresjon. Psykisk helse, andre lidelser m.m. Lysterapi er dokumentert og en alternativ behandling mot vinterdepresjon. Challenge er et billøp som består av ferdighetsprøver, pålitlighets-, orienterings- og transportetapper. Alle kan kjøre Challengeløp, i tillegg til en hvilken.