Digital strategi for alle

Digital strategi for alle
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 242
ISBN/EAN: 9788245019391
Sprak: Bokmål
Forfatter: Ove Dalenog Eirik Hafver Rønjum
Kategori: Medie- og kommunikasjon

Digital strategi for alle.hjelper deg med å lage tydelige strategier for hva du ønsker å oppnå med innholdet på nett og etablere rutiner for å forvalte det på riktig måte..Boken passer både for studenter innen journalistikk, medievitenskap og markedsføring, og folk som jobber profesjonelt med websider.
Ove Dalen er senior innholdsrådgiver i Netlife Research, og Eirik Hafver Rønjum.er digital strateg i Helsedirektoratet. De regnes som to av Norges ledende eksperter på digital strategi og innhold på nett.

Kurset digital strategi kan taes som enkeltkurs på en dag, eller som en del av kurspakken digital markedsfører.

Det faktum at mange norske bedriftsledere setter sin ære i «godt norsk bondevett» og nøkterne prinsipper gjør det ikke akkurat enklere. En digital strategi. Sosiale medier har gjort at det er enklere for bedrifter å etablere digitale tiltak enn noen gang tidligere. Det fører mye moro med seg, men det fører også til at. Hva er egentlig en digital strategi? Og hvilke muligheter og type strategier finnes? Vi lærer deg hva som er en viktig når du skal lage en digital strategi. En digital hverdag krever digitale strategier En digital strategi er en nødvendighet i en digital verden og skal være forankret i forretnings- og. En god digital strategi støtter opp under organisasjonens profil og målsettinger. Våre rådgivere kan være en strategisk partner i alle faser, enten dere skal. Lederstøtte, digital strategi & kompetanseoverføring - Management consulting in the digital age I kurset benyttes «Digital marketing Strategist» Avinash Kaushiks kjente “See, think, do, Care” modell som et rammeverk for å vurdere innhold, markedsføring. Digital strategi er en helhetlig tankegang på hvordan dere skal nå deres potensiale på nett. Dette kan vi i Assist2net hjelpe dere med Den enkleste måten å satse på en digital strategi er å målrette mot de menneskene som ønsker å kjøpe noe akkurat nå. Men du kan gå glipp av mye ved kun å.