Fotballagenten

Fotballagenten
Forlag: Kagge forlag
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 222
Serie: Kagge pocket
ISBN/EAN: 9788248915935
Sprak: Bokmål
Forfatter: Knut Høibraaten
Kategori: Ballsport

Knut Høibraaten har i flere år jobbet som fotballagent, og har nå skrevet en underholdende bok om den lurvebusinessen som fotballagentvirksomheten er. Helt uten blygsel byr han på de villeste historiene om useriøse spilleroverganger, treningsopphold på La Manga som utvikler seg til fylleslag og ellevill festing i store og små norske byer. Når norske fotballedere står i dress og presenterer nye spillere, gir de inntrykk av veloverveide, strategiske beslutninger.

Det er det ofte lite grunn til. Knut Høibraaten gir et usedvanlig ærlig innblikk i hva som egentlig skjer. Med breial kjeft og en unik evne til å fortelle gode historier har han skrevet en bok som innbyr til både hakeslepp og gapskratt.

Fra 1. april neste år kan hvem som helst kalle seg fotballagent ettersom FIFA fjerner kravet om lisens. Nå frykter norske agenter at det vil åpne for. Kjøp 'Fotballagenten, røverhistorier fra fotball-Norge' av Knut Høibraaten fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E. Knut Høibraaten har i flere år jobbet som fotballagent, og har nå skrevet en underholdende bok om den lurvebusinessen som fotballagentvirksomheten er. Helt uten b. BEDRAGERI: Den tidligere fotballagenten Knut Høibraaten beskylder i sin bok FOTBALLAGENTEN Hallén og den daværende ledelsen i Sogndal for å ha mottatt. Knut Høibraaten har i flere år jobbet som fotballagent, og har nå skrevet en underholdende bok om den lurvebusinessen som fotballagentvirksomheten er. Helt uten. Kjøp Fotballagenten. Knut Høibraaten har i flere år jobbet som fotballagent, og har nå skrevet en underholdende bok om den lurvebusinessen som. "Fotballagenten - røverhistorier fra fotball-Norge" av Knut Høibraaten - Se omtaler, sitater og terningkast. Slik ser boka 'Fotballagenten - Røverhistorier fra Fotball-Norge' ut. Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix. Knut Høibraaten har i flere år jobbet som fotballagent, og har nå skrevet en underholdende bok om den lurvebusinessen som fotballagentvirksomheten er. Primærvirksomheten for fotballagenter innebærer derfor nettopp bistand til fotballspillere ved skifte av klubb eller forlengelse av kontrakt med egen klubb.