Dukken

Dukken
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2010
Serie: Marg & bein
ISBN/EAN: 9788202341084
Sprak: Bokmål
Forfatter: Ingunn Aamodt
Kategori: Lydbøker barn og ungdom

Eva arver en dukke etter bestemoren. Egentlig ville hun ha en diamantring. Hun hevner seg ved å mishandle dukken.

Lite aner hun at dukken har vodoo-krefter, og at alt vil falle tilbake på henne. En dag får hun lillesøsteren til å rive av hodet på dukken …

Fra Arild Hauges runer, Asbjørnsen og Moes norske folkeeventyr og sagn Disse lekene (fra samme produsent) kobler seg til en mobiltelefon via Bluetooth (og dermed videre til internett) og lar den som leker med dukken snakke til.

Beskrivelse av hvordan man kan lage enkle teaterdukker (fingerdukker og dukker som gjemmer seg) for dukketeater Dåpskjoler i hvit engelsk broderi. De to første avbildede kjolene her er utsolgt, men jeg har andre nydelige stoff som jeg nå syr av. Fasongen og lengden er.

Her kan du få en liten smakebit av det jeg gjør med dukken Øystein, og DVDen jeg har laget sammen med Viggo, samt at du kan se litt av det jeg gjør på youtube.

Søk i produkter For å vise alle mønstrene kan du klikke på en av søk-knappene uten å spesifisere søket. Søk ved hjelp av kategorier, mønstertype. tror den var blant smågevinstene på lotteri under omreisende tivoli/marked. Hadde en slik som var en trøstepremie i dokke-/bamselotteriet. Søk i produkter For å vise alle mønstrene kan du klikke på en av søk-knappene uten å spesifisere søket. Søk ved hjelp av kategorier, mønstertype. Sonneberg dukkefabrikk i Tyskland? Denne er umerket, men helt lik en Skilpadde-dukke som heter Marion som ble produsert på 50-tallet. Schildkröt leverte også. Dette er Emil og Emma fra Lee Middleton. Flotte store dukker ca 60 cm, med rette ben så de kan stå i stativ eller med støtte. Kjempemorsomt å lage klær til de er.