12 eventyr og et spøkelse

12 eventyr og et spøkelse
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 240
ISBN/EAN: 9788202477943
Sprak: Bokmål
Forfatter: Aleksander Gamme
Kategori: Friluftsliv

Ny bok av Norges mest allsidige eventyrer!
- en herlig mikstur av eventyr, spenning og underholdning mellom to permer.

I denne boka får vi være med Aleksander Gamme på et knippe av hans favoritteventyr. Fra første gang han forvillet seg ut i ødemarka, 50 dager med ski og pulk gjennom Finnmark og Troms, til verdens lengste skitur i Antarktis, tur retur Sydpolen alene.

12 eventyr og et spøkelse spenner imponerende bredt. Vi får være med Aleksander som mursteinsarbeider i Rwanda og krydderkremmer i Marrakesh, til trange grotter i Nordland og på hesteryggen som gullgravende cowboy på Dovrefjell. Med livet som innsats blant høye topper i Pamir til dramatikk på skolebenken i Afrikas villmark, og den nervepirrende luftseilasen under flere hundre heliumballonger. Og hvem andre ville valgt en tandemsykkel for å krysse Sahara? Eller sende papirfly fra toppen av Mount Everest? Og ikke minst – Aleksander tar oss også med på en nervepirrende og gysende historie fra en natt i Englands mest hjemsøkte hus.

Hans evne til å reflektere og filosofere i uforutsigbare retninger over både store og små spørsmål vil også farge opplevelsene og både utfordre og inspirere leseren.

Aleksander Gamme har en lidenskap for fantastiske reiser, sjeldne opplevelser og merkverdige øyeblikk. Spe på med en dose kreativitet og galskap før du rører alt sammen med en humoristisk penn – og det er duket for en herlig mikstur av eventyr, spenning og underholdning mellom to permer.


Aleksander Gamme har tidligere utgitt Ekspedisjonsboka, som ble kåret til Årets fjellbok i 2012, og er kjent fra Drømmeturen på NRK1 høsten 2014.

Rullebrettkjøring spill. Klikk på et bilde for å spille spillet! Nylig spilt Favoritter.

Action; Dyr; Eventyr; Ferdighet; Flere spillere; Jenter; Racing Minner er ikke til å stole på. Bare spør venner hvordan de husker noe dere har gjort sammen, du vil bli overrasket over hvor forskjellig dere husker, og hva som. Barn og ungdom A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Annet Antall bøker: 165 Tor Arve Røssland har skremt deg før. Han har skremt deg med Svarte-Mathilda og speiler. Han har skremt deg med zombier på Bømlo. Han har skremt deg med tanken å. REVEN ER EN HØNSETYV En - to - tre - fire - fem - seks - syv. Reven er en hønsetyv. syv - seks - fem - fire - tre - to - en, Reven stjal et hønseben 2 dager til juleferien Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen. Her kan du bruke din Facebookkonto til å registrere deg på MeeTV. Saga møter jentevolden. Annette Münch: Jenteloven (2009) Uten forvarsel må Saga flytte fra faren til moren. Hun flytter fra bygda til byen. Mens hun venner seg til. Å kjøpe dyre TV spill er ikke den eneste måten å spille skytter på. Vår samling av skytespill er helt gratis å spille og tilgjengelig akkurat nå, på. Olavsarven. Nidarosdomen er bygget over gravstedet til St. Olav, vikingkongen som ble Norges nasjonalhelgen. Vikingen Olav Haraldsson. Olav Haraldsson ble født en.