Kjærlighetsbåndet

Kjærlighetsbåndet
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2013
Serie: Soloppgang
ISBN/EAN: 9788202429829
Sprak: Bokmål
Forfatter: Jorunn Johansen
Kategori: Romanserier

Tre dramatiske kvinneskjebner
som på en forunderlig måte er flettet inn i hverandre.Stina er på besøk hos Mathias, da hun ser en ukjent mann stirre på henne fra kvistvinduet. Det sies at han var bøddel – men hva gjør han der?
Gjertrud viser Andrine en ring og sier at hun fikk den hun da hun og Isak giftet seg i Christiania. Andrine nekter å tro henne, men ber bestemoren om lov til å reise til hovedstaden og lete etter sin trolovede.

De satte seg på sengen. Isak la armen om henne. Det luktet så godt av ham, rent og maskulint. Hun la hodet på skulderen hans og nøt at han var hos henne.
«Om jeg skal saumfare hver krik og krok i Christiania, så skal jeg finne søsteren min,» sa han barskt, mens han stirret ut i rommet.

Religionsstatistikk og religionsgeografi. Om lag 2,3 milliarder kristne på verdensbasis. Majoritetsreligion i de fleste land i Europa, Amerika, Australia og i en. Av Olav Hermod Kydland. Vi vil i denne kommentaren ta for oss Den norske kirkes (Dnk) biskopers forhold til ”likekjønnet ekteskap.” Torsdag den17.10.2013 la.