Jeg gidder ikke leve uten deg

Jeg gidder ikke leve uten deg
Forlag: Aschehoug & Co
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 168
ISBN/EAN: 9788203359569
Sprak: Bokmål
Forfatter: Christelle Ravneberget
Kategori: Romaner

Først er det sex, dop og rock'n roll. Så dop og rock'n roll. Til slutt bare dop.

Oslo en gang før røykeloven. Det er tidlig på våren, det er den støvete årstida. De brune bulene ligger tett, røyken enda tettere, gresset har aldri vært grønnere og pilsen er latterlig billig. Annabel er blakk, romantisk og skamløst egoistisk. Christian er skyhøy og deilig.

Sammen er de kaos.
Dette er en kjærlighetshistorie om to nattmennesker som drikker mer enn de sover, røyker mer enn de spiser og drømmer mer enn de får gjort. Begge lever hardt, og når de er høye, er kjærligheten det største av alt. Men hva er fantasi, og hva er virkelighet? Hva skjer når dagen kommer?

"Jeg gidder ikke leve uten deg" er en roman med høyt tempo og mye energi, et rush av hendelser, ord og følelser om kjærlighet ute av kontroll.

"Det er derfor komposisjonen som gjør boka leseverdig, Ravneberget klarer å holde på intensiteten og spenningen hele veien. Du blir dratt inn og kan ikke stoppe før boka gjør det." Erle Marie Sørheim, Dagbladet, terningkast 5

«En intens leseopplevelse man ikke glemmer med det første, fra en debutant som skriver røft og mørkt.» Camilla Norli, VG

"Heftig kjærlighetsroman, en morsom, svart roman." Anne Cathrine Straume, Bok i P2 http://podtail.

com/podcast/nrk-p2-bok-i-p2/norsk-bokpodkasting/

Kundebehandling er ikke en plikt, det er lurt for bedriften. Jeg er nesten blind og har førerhund. Jeg merker godt hvem som er gode på service. I 2008 innså jeg at jeg var nødt til å gjøre en endring. Jeg hadde gått på tvers av mine verdier for mange ganger og mistet meg selv. Jeg forsøkte leve opp til.

Saken fortsetter under faktaboksen. Lovverket; Norge har ingen egen lov mot hevnporno, men noen aktuelle lovparagrafer kan være: Krenking av privatlivets fred: «Den. Jeg skriver ikke her om oppdrettere og fagfolk, for hvem championat og liknende betyr noe, ikke minst økonomisk. Den menige mann skal sende sin hund på utstilling. av Anna Edwin. Jeg kan ikke være den eneste som startet den nye uka i dag? I går var egentlig ikke en fin dag i det hele tatt. Jeg vil bare ha det helt klart at jeg overhode ikke er rasist. Jeg synes det er flott at vi er blitt et flerkulturelt samfunn, og ønsker alle flyktninger hjertelig. Når noe høres for godt ut, til å være sant, så er det ofte det. Det stemte også i dette tilfellet. Jeg unner mennesker på flukt disse kronene, uten å blunke. Ting tar tid i casaLyng, men om 2 uker har jeg en hel uke ferie alene.

Og da skal barnerommet få sin lille renovasjon.

Jeg søker stadig etter ideer og inspirasjon. @Hallo til deg John. Jeg måtte slå opp på Google, «en fatalistisk tankegang»: «fatalisme Store norske leksikon Humanistiske fag Religion og livssyn I Norge vil det muligens bli kaldere etter hvert som global oppvarming øker. Vis det blir mye varmere kan det resultere i at golfstrømmen stopper og det vil gjøre.