I stormens øye

I stormens øye
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2014
Serie: Morshjerte
ISBN/EAN: 9788202446222
Sprak: Bokmål
Forfatter: Anne-Lise Boge
Kategori: Romanserier

Maren og Trond savner Oda, og tar seg endelig en tur til Oslo. Eivind kan ikke bli med. Han blir venner med Ole Even, odelsgutten på Høgås, og oppdager at «vesle» Mathilde har blitt en uimotståelig vakker ung pike.
Ole Even er overbevist om at Oda er glad i ham, og at hun med tiden skal bli frue på Høgås.

Hun skriver et brev der hun forsøker å sette tingene på plass, men Ole Even er blitt som besatt av henne.

Hun behøvde ikke være så mye til husfrue, for han ville bære henne på hendene! Hun skulle få synge og gjøre det hun ville, for han ville ha råd til å skaffe hjelp til husarbeidet og alt slikt som husfruer vanligvis tok hånd om.

Oda kunne få gjøre det hun ville, bare hun ble hans! Det måtte hun vel godta, for hun var jo glad i ham – eller brydde seg om ham, da, hvis det var det hun hadde sagt. Det gikk vel ut på ett!

Frontene hardner til: For offshore-sektoren er 2017 spådd enda blodigere enn 2016. Vi registrerer at ordbruken hardner til, og vi er bare kommet til februar måned. Hva står orkanens øye for? Hvordan kan det være fullstendig vindstille midt inne i en rasende orkan? Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus. Det blir en travel høst i Sandefjord. Ikke minst for organisasjons- og HR-sjef Magne Eckhoff.

Den 1. januar blir tre kommuner til én. — Akkurat nå er det lite. Rolf-Cato Raade åpner Stormen i morgen. Det kunne vært hans første og siste gjerning som direktør i konserthuset. Foto: Bjørn Armand Vagle Tony Blair skal være registrert som velger i tre stater til presidentvalget på tirsdag, skriver Audun Lysbakken i sin første rapport fra USA. Kronikk. Sherko Bekas vokste opp i Sulaymaniya, nord-øst i Irak.

Han omtales gjerne som sorgens og motstandens dikter i kurdisk litteratur. Hans poesi ble oppfattet som en. Har du satt deg mål for 2016? Alle har en mulighet til finpussing av ubalanser før år 2016 med sin transformerende 9-talls-energi slår til med full intensitet.

Lei og se filmen Beck - I stormens øye med Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Peter Haber, Måns Nathanaelson. Se filmer online på Viaplay.

no – Folk må få lov til å ha forskjellige oppfattelser om ting. Hvis ikke ville livet være veldig kjedelig, sier Torstein Hagen. Det er likevel noen.