Kongens hus

Kongens hus
Forlag: Orfeus Publishing AS
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 316
ISBN/EAN: 9788293140085
Sprak: Bokmål
Forfatter: Thomas Thiis-Evensenog Ole Rikard Høisæther
Kategori: Arkitektur

Det er enestående at H.M. Dronning Sonja skriver personlige og kunnskapsrike tekster om alle eiendommene Kongeparet har til disposisjon. Alle hjemmene er fotografert av Espen Grønli, eksklusivt for denne praktboken.

Lillehammer-gården Jørstad vises for aller første gang. Kongens Hus- alle Kongeparets hjem er en praktbok hvor man inviteres til alle de kongelige eiendommer, enten det er Slottet, Bygdøy Kongsgård eller sommerstedet Mågerø på Tjøme. Kongeparet disponerer i alt 10 eiendommer med tillegg av det nyoppussede og vakre Kongeskipet og Kongevognen som frakter Kongefamilien på togskinner. Arkitekturprofessor Thomas Thiis-Evensen og kunsthistoriker Ole Rikard Høisæther bidrar med utfyllende tekster.

Kjøp 'Kongens hus, alle kongeparets hjem' av Sonja fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet 9788293140085 Dronning Sonja presenterte boken Kongens Hus under et pressemøte på Oscarshall i dag. Boken beskriver De kongelige eiendommene i tekst og bilder. Søkeresultater for Kongens hus - Haugenbok.

no. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! ”Kongens Hus” på Sem, Eiker: Gården lå på "Ytong"-tomta i Øvre Eiker. Navnet Sem betyr "Heimen ved sjøen" og stammer fra en tid da sjøen gikk høyere enn i dag Gamlehaugen er H.M. Kongens offisielle residens i Bergen. Boligen tilhørte Christian Michelsen, og framstår som en blanding av borg og slott. Ledaal. "Kongens hus - alle kongeparets hjem" av Sonja - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne. "Kongens hus - alle kongefamiliens boliger" av Thomas Thiis-Evensen - Se omtaler, sitater og terningkast. Det er enestående at H.M. Dronning Sonja skriver personlige og kunnskapsrike tekster om alle eiendommene Kongeparet har til disposisjon.

Alle hjemmene er fotografert. Bildene - som er trykket med kongehusets tillatelse, er hentet fra boken «Kongens Hus - Alle kongeparets hjem» som blir gitt ut i dag. Her får leserne. Kongens hus (Innbundet) av forfatter Thomas Thiis-Evensen. Arkitektur. Pris kr 449. Se flere bøker fra Thomas Thiis-Evensen.