Värdshuset

Värdshuset
Forlag: Albert Bonniers Förlag
Utgivelsesar: 2016
Antall sider: 317
Serie: Boonsboro-trilogin
Oversatt av: Janson Borglund, Tove
ISBN/EAN: 9789100171520
Sprak: Svensk
Forfatter: Nora Roberts
Originaltittel: The Next Always
Kategori: Romaner

Ny romantisk trilogi av Nora Roberts!Värdshuset är första delen i en ny romantisk trilogi som utspelar sig i den lilla staden Boonsboro i Maryland. Här bor de tre bröderna Montgomery som tillsammans med sin viljestarka mamma just börjat rusta upp stans förfallna värdshus´, som de vill förvandla till ett modernt och charmigt hotell. Men familjens arkitekt, Beckett, har inte bara renovering i tankarna… I staden bor också den unga änkan Clare Brewster, som flyttat hem med sina tre små söner och öppnat en bokhandel i närheten av värdshuset. Beckett har varit hemligt förälskad i Clare sedan skoltiden, men alltid dolt sina känslor. Till sin förvåning upptäcker Clare att hon dras till det gamla värdshuset och till mannen som ritat det. Kommer deras kärlek att få en andra chans, nu när allt är på väg att förändras i Boonsboro?

Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilogi har hon inspirerats av staden Boonsboro, där hon bor med sin familj. Liksom i böckerna har hon rustat upp ett gammalt värdshus som nu är hotell.

"Värdshuset är första delen i Nora Roberts senaste romantiska trilogi. Precis som ofta med Roberts böcker finns det en touch av det övernaturliga och lite spännande inslag i boken. Vilka som kommer blir kärleksparen i de kommande två delarna är inte svårt att räkna ut, men det gör inget för romanen erbjuder det man kan förvänta sig, en stunds avkopplande sommarläsning." Nya Kristinehamns-Posten

"Ett perfekt matchat kärlekspar och en berättelse kryddad med fara, en touch av det övernaturliga och härligt vass humor.” Booklist


Se våre tilbud på Värdshuset Lugnet i Malung. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Värdshuset - Boomsborotrilogin. av Nora Roberts Boksamling Legg bok til liste Ingen uferdige lister Värdshuset Lugnet: hotellinformasjon, bilder, virtuell omvisning, fasiliteter og omtaler. Ideelt for å besøke Santaworld temapark. Bestill nå og spar penger! Se våre tilbud på Värdshuset Hwitan i Falkenberg. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Nyt naturidyllen i Sverige! 2 eller 3 netter på Värdshuset Lugnet i Malung inkl. frokost, en 3-retters middag samt fiskekort og lån av fiskeutrustning. Värdshuset Lugnet i Malung - Bestill nå via HotelSpecials.no og dra nytte av våre lave priser! Värdshuset Kräftan i Stockholm, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i. Hallekind Resort: hotellinformasjon, bilder, virtuell omvisning, fasiliteter og omtaler. Ideelt for å besøke Dusa. Bestill nå og spar penger! Bo 2 eller 3 netter på Värdshuset Lugnet i svenske Dalarna. Inkl. daglig frokost, en 3-rettersmiddag og fiskekort, samt leie av fiskeutstyr. Pris er p.p. i rom for 2. Sammenlign priser på LEGO Elves 41174 Vertshuset Starlight LEGO. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.