Mannen og katten

Mannen og katten
Forlag: Kagge forlag
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 148
Oversatt av: Johansen, Knut
ISBN/EAN: 9788248914419
Sprak: Bokmål
Forfatter: Nils Uddenberg
Originaltittel: Gubbe och katt
Kategori: E-bøker

Dette er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr.

En vintermorgen satt det en, skulle det vise seg, herreløs katt utenfor soveromsvinduet og så på ham med store, gule øyne. Sakte men sikkert innyndet den seg i hans liv.
Med mye humor og selvironi forteller Nils Uddenberg om hvordan tilværelsen hans ble forandre da katten flyttet inn i huset i Lund. Følelsene hun vekker, overrasker ham. Han blir forelsket i denne gråbrunspettet lille damen, som snart også sover i sengen hans om natten.
Med sin bakgrunn som psykiater kan Nils Uddenberg ikke unngå å fordype seg i kattens sjeleliv. Har den humor? Er det i det hele tatt rimelig å tilskrive den menneskelige følelser? Og det kanskje vanskeligste spørsmålet av dem alle: «Er vår lille katt overhodet interessert i det fellesskapet som vi legger så stort arbeid i å bygge opp?»
Sammen med Ane Gustavssons uimotståelige illustrasjoner blir det en fortelling som går rett i hjertet.

Kjøp 'Mannen og katten, en kjærlighetshistorie' av Nils Uddenberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok. Vår nettside bruker cookies slik at du kan handle og få en best mulig brukeropplevelse. Norli.no bruker cookies primært til trafikkmålinger. "Mannen og katten - en kjærlighetshistorie" av Nils Uddenberg - Se omtaler, sitater og terningkast.

Se hva andre. Mannen og katten er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr. En vintermorgen satt det en, skulle det vi. Mannen og katten (Innbundet) av forfatter Nils Uddenberg. Pris kr 306 (spar kr 43). Dette er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr. Sakte, men sikkert, innyndet den seg i hans.

Dette er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr. En vintermorgen satt det en, skulle det vise seg. Idyll (Mannen med katten), LKM 1888. Villa Baciocchi, Musée de Corte, Korsika 1889. Seljefløiten, p.e. 1891. Menneskens Søn, NG 1894. På Villgræs, TKM Mannen og katten (Innbundet) av forfatter Nils Uddenberg. Pris kr 349. Skredsvigs maleri av mannen med katten, Idyll, er fra Teige gård i Eggedal. På nabogården Berg fant møtte han sin andre kone Beret. De flyttet inn på Hagan.