Stridens arena

Stridens arena
Forlag: Argasso bokförlag AB
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 0
Oversatt av: Fröberg, Maria
ISBN/EAN: 9789187667183
Sprak: Svensk
Forfatter: Chris Bradford
Originaltittel: Gamer
Kategori: Barn og ungdom

När Scott får möjligheten att bli speltestare för Stridens arena – det virtuella, våldsamma dataspel som tagit världen med storm – tror han att han äntligen har fått en chans till ett bra liv. SA är beroendeframkallande, fullt av utmaningar och kräver otroliga stridsegenskaper. När man kämpar på en arena i spelet är det som att strida i verkligheten, och i den senaste, uppgraderade versionen är upplevelsen så verklig att man till och med känner smärta.

Men bakom succén SA finns en mörk hemlighet, och när Scott tillsammans med sin vän Kate börjar nysta i den riskerar de snart att råka mycket illa ut …

Stridens arena är en actionfylld thriller om kampsport, konspirationer och ett mycket avancerat dataspel, och om den unge Scotts försök att överleva i en dyster värld. Chris Bradford har skrivit ett flertal böcker och översatts till över 20 språk. Han har nominerats till mer än 25 bokpriser och belönats med bland annat Northern Ireland Book Awards, Brilliant Book Award och Red House Children’s Book Award.

Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database Ordene som ringer for våre ører er. Selv om vi på den profetiske tidslinjen ikke er der helt ennå, nærmer vi oss nå punktet i historien hvor ordene fra den. GUDS FOLK - ET HELLIG FOLK Av Charles Hansen 2017.

02.13 Israel er Guds jordiske eiendomsfolk. 5.Mos.

7:6.

Det begynte med bare èn person, Abraham.