Karsten og Petra er bestevenner

Karsten og Petra er bestevenner
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 1992
Antall sider: 32
Serie: Karsten og Petra-bøkene
ISBN/EAN: 9788202131869
Sprak: Bokmål
Forfatter: Tor Åge Bringsværd
Kategori: Barnebøker

Det blir leit å være Karsten den dagen Løveungen ikke lenger skal være med i barnehaven - for det er egentlig ikke lov å ha med leker eller kosedyr hjemmefra. Men han har jo Petra - heldigvis! Billedbøkene om Karsten og Petra har enkel meningsfylt tekst og varme og trivelige tegninger for små bokbrukere. For barn i barnehavealder.

Karsten og Petras vidunderlige jul; Karsten og Petra blir bestevenner; Karsten og Petra på vinterferie; Kule kidz gråter ikke; Varg Veum; Vegas Barnas Egen Bokverden – bokklubben for alle barn mellom 0 og 10 år.

Vi velger barnebøker som passer ditt barns alder. Barnebøker som skaper leselyst og leseglede! Om skolen. Plassen skole ligger 5 km nordvest for sentrum. Her ligger den tett opptil skog og elv med et uteområde som innbyr til aktivitet. Skolens fotball. Hva læreplanen sier. Det faglige arbeidet før og etter visningen av Kule kidz gråter ikke vil kunne bidra til å nå flere av lærerplanens kompetansemål. Tema: Individ/gruppe, Konflikt/krig og menneskerettigheter, Oppvekst/familie, Politikk og samfunn