Anna Maria Harm

Anna Maria Harm
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 196
ISBN/EAN: 9788202386115
Sprak: Bokmål
Forfatter: Peter Serck
Kategori: Romaner

Peter Sercks siste roman er en poetisk beretning om den unge kunstfotografen Anna Maria Harm og det uavklarte kjærlighetsforholdet hun har til sin aldrende gallerist. Han lider under sin frykt i møte med hennes nye, uhyggelige fotografier, som han nølende bestemmer seg for å stille ut. Disse er forbudt ifølge norsk lov de viser døde mennesker, og minner ham om et selvmord han i ettertid har bebreidet seg at han ikke maktet å forhindre.

Samtidig uroer det ham at Annas eneste venninne er suicidal, og vil filme sitt selvmord for å bli berømt etter sin død, noe han forsøker å forhindre ved å gi henne sjansen til å stille ut i hans galleri. Slik blir han trukket stadig lenger inn i en livssituasjon som han i stigende fortvilelse forsøker å beherske, og som det etter hvert viser seg at det lidenskapelige forholdet til den unge Anna ikke kan råde bot på.
Anna Maria Harm er en intens moderne roman som gir innblikk i menneskesinnets irrganger og i noen av samtidskunstens ubehagelige problemstillinger.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan Apple beskytter den personlige informasjonen din, leser du Apples retningslinjer angående personvern. iTunes lisensieres kun. I avsky mot vold og i medfølelse med alle som er rammet Søndag 18.06.17 BIRTHDAY – PAUL MCCARTNEY 75 Lars Lillo-Stenberg Paal Flaata Lars Saabye Christensen Pål Angelskår Jan Eggum Rita Eriksen Tom Mathisen Velkommen til Google Søk. Finn det du leter etter på nettet på et blunk. Emne: Underemne: Forfatter: Tittel: Årg.-hefte: År, side: Illustrasjon: Kildehenvisning: Diverse: Administrasjon: Dokumenter: Fra Norsk Bergverksmuseum: Å strø.