Edward på ville veier

Edward på ville veier
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2016
Serie: Drama
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
ISBN/EAN: 9788202522865
Sprak: Bokmål
Forfatter: Craig Lancaster
Originaltittel: Edward Adrift
Kategori: Romaner

Edward Stanton har Aspergers, og er helt avhengig av faste rutiner for å kunne fungere. Men nå har han mistet jobben, psykologen hans har pensjonert seg, og de få vennene han hadde, har flyttet. Da en tidligere nabo ringer for å fortelle at sønnen Kyle har alvorlige problemer, beveger Edward seg virkelig ut på glattisen. Han drar for å besøke dem.

"En velskrevet og hjertevarm bok.” Billings Gazette
"En juvel av en bok. Jeg lo, jeg gråt, og jeg heiet på Edward." Goodreads

En amerikansk Elling!

Kjøp 'Edward på ville veier' av Craig Lancaster fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok 9788202513023 Edward på ville veier (Heftet) av forfatter Craig Lancaster. Pris kr 149. Bla i boka. "Edward på ville veier" av Craig Lancaster - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka.

Edward på ville veier (Ebok) av forfatter Craig Lancaster.

Romaner. Pris kr 129. Bla i boka. Vår pris 113,-. Edward Stanton har Aspergers, og er helt avhengig av faste rutiner for å kunne fungere. Men nå har han mistet jobben, psykologen hans har. Edward Stanton har Aspergers, og er helt avhengig av faste rutiner for å kunne fungere. Men nå har han mistet jobben, psykologen hans har pensjonert seg, og de få. Vår pris 149,-. Edward Stanton har Aspergers, og er helt avhengig av faste rutiner for å kunne fungere. Men nå har han mistet jobben, psykologen hans har. Edward Stanton har Aspergers, og er helt avhengig av faste rutiner for å kunne fungere. Men nå har han mistet jobben, psykologen hans har pensjonert seg. Edward på ville veier Craig Lancaster Roman 301 sider Oversatt av: Linda Marie Vikaune Cappelen Damm 2016 Edward på ville veier Craig Lancaster Roman 301 sider Oversatt av: Linda Marie Vikaune Cappelen Damm 2016