Italienske sko

Italienske sko
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 311
Oversatt av: Bolstad, Kari
ISBN/EAN: 9788205414709
Sprak: Bokmål
Forfatter: Henning Mankell
Originaltittel: Italienska skor
Kategori: Romaner

En av Mankells beste romaner!

Det er vinter i den svenske skjærgården.

Harry, som en gang har vært lege, bor alene på en avsidesliggende øy. Bak seg har han en katastrofe, en skjebnesvanger feil han har begått, som har gjort ham til einstøing. En morgen oppdager han en kvinne ute på isen. Det er Harriet, som han svek for over 30 år siden. Dette er innledningen til en forunderlig og tragisk reise gjennom et svensk vinterland.

"Italienske sko" av Henning Mankell - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og. Søk etter italienske sko på Kelkoo. Sammenlign tilbud på italienske sko fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kjøp 'Italienske sko' av Henning Mankell fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet 9788205492394 Grete Dunas eksemplar av "Italienske sko" av Henning Mankell - Se omtaler, sitater og. Vår pris 169,-. Det er vinter i den svenske skjærgården. En eldre mann bor alene på en avsidesliggende øy. En mørk hemmelighet, en skjebnesvanger feil han har.

Kjøp Damesko italienske sko på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Damesko italienske sko i kategorien Damesko fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar. For oss som forbinder Henning Mankell med politihelten Kurt Wallander, kommer denne stille, fine romanen fra Henning Mankell som en stor overraskelse. Her. «Italienske sko» handler om en aldrende lege (68) som en gang i tiden begikk en stygg og skjebnesvanger feil under en operasjon. Armen til en ung kvinne. Italienske sko (Heftet) av forfatter Henning Mankell. Romaner. Pris kr 169.

Se flere bøker fra Henning Mankell. Kjøp Italienske sko. En av Mankells beste romaner! Det er vinter i den svenske skjærgården. Harry, som en gang har vært lege, bor.