Amor Fati

Amor Fati
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2002
Antall sider: 200
ISBN/EAN: 9788202213800
Sprak: Bokmål
Forfatter: Kristin Flood
Kategori: Selvutvikling

Tror du på skjebnen? Hvor mange ganger har du ikke hørt dette spørsmålet?

Kristin Flood fikk André Bjerkes dikt "Amor Fati" – "elsk din skjebne" – av en eldre venninne for mange år siden. Alice hadde skrevet det selv på sin gamle skrivemaskin. "Det var kjærlighet ved første blikk – mellom diktet og meg. I en lang periode bar jeg det med meg overalt...", skriver forfatteren i denne boken.

I et lettfattelig språk, krydret med eksempler fra sin journalistiske virksomhet og personlige opplevelser, forteller Kristin Flood hvordan vi kan bli mer oppmerksomme på vår egen skjebne. Når vi begynner å legge merke til følelser, tanker og gylne glimt som oppstår i oss, kan vi få tilgang til en dypere del av oss selv. Da ser vi at mulighetene blir gitt oss, men at valgene vi tar, er våre egne.

Og kanskje oppdager vi det hun kaller et eksistensielt landskap – der spørsmålet "Hvem er jeg?" har sitt utspring, og der vi kan fornemme en større sammenheng i tilværelsen.

Kristin Flood har norsk far og italiensk mor, og er i dag bosatt i Venezia, der hun jobber som frilansjournalist for norsk og skandinavisk presse.

www.kristinflood.com

Dag Furuholmen ble utdannet lege i 1975, og er spesialist i psykiatri. Dag Furuholmen driver privatpraksis med driftstilskudd i Munchs gate 7 i Oslo sentrum. Bildegalleri for Heidi Fosli. The perfect Man or the perfect Woman? 40x80 cm - 2015 - 18000,- I dag kommer et dikt Marte ønsket seg. Diktet til W.H.

Auden heter Funeral Blues, og mange husker det sikkert fra Fire bryllup og en Sukker ble nylig kåret til suverent best av VG. Flest aktive profiler av datingsidene i Norge. Gratis å kommunisere med tusenvis. Velkommen - http://www.

cascilius.com/. Hjemkomst til havet Som den fortapte sønn. vender jeg tilbake til deg, hav. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater av Andr Bjerke og mer enn 3225 andre forfattere. Hvis det er en dikter som har vevd seg ut og inn av mitt liv gjennom tiårene, må det være André Bjerke. Jeg har aldri tidligere stilt meg spørsmålet hvorfor og.