Kokk- og servitørfag

Kokk- og servitørfag
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Utgivelsesar: 2008
Antall sider: 155
ISBN/EAN: 9788245006483
Sprak: Bokmål
Forfatter: Britt Elisabeth Olsenog Per-Øystein Sandvin
Kategori: E-bøker

Denne lærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag Vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboka, og den tar for seg litt fordypningsstoff. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Britt Elisabeth Olsen er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker med bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland, i tillegg til erfaring fra arbeid ved forskningsinstituttet Norconserv. Hun arbeider som matfaglig konsulent ved Gastronomisk Institutt. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.

Programområdet for kokk- og servitørfag skal bidra til utvikling av kompetanse innen tilberedning, anretning og servering av måltider til gjester på ulike. Programområdets navn på ulike språk. Bokmål: Kokk- og servitørfag: Nynorsk: Kokk- og servitørfag: Nordsamisk: Goahkka- ja dárjufágat: Engelsk: Cookery and Waiting Forside for kokk- og servitørfag Vg2. Her er oversikt over innholdet, med direkte tilgang til meny og utvalgte tema. Kjøp 'Kokk- og servitørfag, restaurant- og matfag vg2' fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, 9788245006469 Kokk- og servitørfag for minoritetsspråklige. Oslo VO Helsfyr/Utdanningsetaten har utviklet et eget utdanningsløp for voksne minoritetsspråklige som ønsker å. Reiselivsnæringen er verdens største industri og den næringen hvor det skapes flest arbeidsplasser. Hotell- og restaurantbransjen vil i årene som kommer ha et. Som fagutdannet kokk eller servitør er det lett å få seg jobb. Du kan faktisk jobbe over hele verden, både på land og sjø. For å trives som kokk eller.

Arbeid med læreplaner. Hva betyr kompetanse? Hva ligger i det lokale handlingsrommet? Les om læreplanverket Kjøp 'Kokk- og servitørfag, Restaurant- og matfag vg2' fra Fagbokforlaget. "Kokk- og servitørfag - restaurant- og matfag vg2" av Per-Øystein Sandvin - Se omtaler, sitater og terningkast.