The Children

The Children
Forlag: Random House USA Inc
Utgivelsesar: 1999
Antall sider: 800
ISBN/EAN: 9780449004395
Sprak: Engelsk
Forfatter: David Dalberstam
Kategori: E-bøker

Ingen omtale

Norges hurtigst voksende korbevegelse med 150+ lokale kor, og nærmere 100 internasjonalt. Bli en del av bevegelsen, book opptredener og få mer info her. Vi opplever Soul Children – bevegelsen som en stor familie. En familie som går på tvers av hele Norge, og nå også på tvers av landegrenser.

3 gode grunner Vi skisserer (minst) tre gode grunner til hvorfor du burde legge turen til Barnefilmfestivalen denne uka! I tillegg byr vi også på noen gode filmtips. Bli med og lag sporveiskunst sammen med Barnekunstmuseet, Sporveien Oslo og gatekunstner Eric Ness Christiansen på Miniøya! I fjor var Sporveiskunst på Miniøya. Litteraturhuset skal være et fint sted for barn og ungdom.

Minilørdag er litteratur for de minste kroppene i kjelleren på Litteraturhuset, med to programledere som. Barnekoret ved Den Norske Opera & Ballett ble etablert våren 2002, og deltar både på ordinære opera- og ballettproduksjoner og ved spesielle anledninger. Som fadder i SOS-barnebyer gir du sårbare barn et trygt hjem, omsorg og kjærlighet i en familie. Bli fadder nå! Gullbarbie. En årlig pris til den reklame- og medieaktøren som er best på å få ungdom til å føle seg verst. Press er partipolitisk og religiøst uavhengig og består av ungdom mellom 13 og 25 år. Om studiet. Studiet skal gi kompetanse til å forstå og bedre barn og unges psykiske helse, utviklingsmuligheter og omsorgssituasjon. Du kan velge mellom tre.