Guder & monstre

Guder & monstre
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 589
Oversatt av: Velsand, Kjersti
ISBN/EAN: 9788280873910
Sprak: Bokmål
Forfatter: Laini Taylor
Originaltittel: Dreams of Gods and Monsters
Kategori: Ungdomsbøker

Det var en gangen engel og djevel som presset hendene sinemot sine hjerter,og med det utløste de apokalypsen.Det mest utenkelige mareritt blir brutal virkelighet i det Jael fører sin blodtørstige englehær inn i menneskenes verden. Karou og Akiva blir endelig gjenforent - ikke i kjærlighet - men i en skjør allianse mellom kimærer og engler i kampen mot deres felles fiende.

I krigen som følger kjemper, elsker, og dør mennesker, kimærer og engler i et episk teater som overskrider grensene for godt og ondt, rett og galt, venn og fiende.

Guder. Kilder. Odin (Wodan) Tor. Ty. Balder. Frigg. Frøy. Frøya. Heimdall. Loke. Njord.

Ull. Andre guder. Hverdagsguder. Tilbake til hovedsiden I dag leste jeg litt om Hinduismens guder. I Hinduismen finnes det veldig mange guder ifølge troverdige kilder, (gruble.net og andre kilder) så finnes det over 330. Oppgaven inneholder korte fakta om de to av de største gudene innenfor hinduismen: Ganesha og Kali. I oppgaven kan du lese om hva de to gudene representerer. Hva er noen guder i hinduismen som er godt kjent? Vet at det er veldig mange guder men hva var de mest kjente kjent for? Hva gjorde de? Rettigheter. Sist oppdatert: 16.06.

2009 © Cappelen Damm AS Zevs: Zevs er overhodet for gudene på Olympen, og himmelrommet er det egentlige området hans. Han hersker over været, og blir bla kalt Skysamleren, Skysvartneren. Oppgave 3b, s.

127. Skriv om en gud/gudinne i hinduismen og hva tilhengerne gjør. Nettressurser Presentasjon av de viktigste gudene. http:/ / www. hindu. dk/ 1c. Stallo er en skummel skikkelse.

Stalloen kan være et menneskeetende monster, og mennesker kan forvandles til stalloer. Man kan også sende Stallo til noen man er. Omfattende samling av myter, bilder, gudefortellinger og kildemateriale Guder. Hinduismen består av mange tusen guder, noen av de mest tilbedte er Shiva som representerer ødeleggelses kraft, vishnu som representerer det gode og.