Tapas på norsk

Tapas på norsk
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Utgivelsesar: 2007
Antall sider: 144
ISBN/EAN: 9788251624282
Sprak: Bokmål
Forfatter: Helena Neraal
Kategori: Mat og drikke

Tapas er herlige, spanske småretter som kan være rene gourmet-kunststykker! MEN tapas behøver ikke bare være spansk - rettene kan like gjerne være inspirert av våre egne, skandinaviske råvarer. Hemmeligheten med tapas er i første rekke den uhøytidelige måten den spises på, den gode vinen og den tette og sosiale stemningen som oppstår rundt et vellykket tapasbord. Alt dette har vertshuseier Helena Neraal tatt vare på i Tapas på norsk.

Tapas er nå i fremgang i mange land, og de spanske tapasbarene brer seg over hele verden, tom i Norge har i fått de. Men hva ligger i begrepet tapas, er det en.

Søkeresultat etter oppskrifter som kan sorteres på kalorier, karboinnhold mm. Levert av matoppskrift.no Her er Wenche Andersens fiskesuppe. Klassisk oppskrift. Aller best blir suppen med hjemmelaget fiskekraft.

Rens og finhakk grønnsakene til suppen og kok dem. Le Monde Restaurant. Restauranten Le Monde i Kirkegata 15 tilbyr gjestene utsøkte middelhavsretter slik det fremgår av våre menyer.

Om sommeren har vi også. Oversikt over restauranter og spisesteder i Trondheim. Artikler med omtale, bilder, kart og kontaktinfo. Vis restauranter i kart This page in English NLA Høgskolen er en privat høgskole med studiesteder i Bergen, Oslo og Kristiansand. Dårlig tid før festen? Med litt planlegging og en enkel kjøreplan, kan du diske opp med tapas til seks på et kvarter. Det er lett å lage god og sunn mat uten kjøtt, fisk og så videre. Vår solide samling vegetariske og veganske oppskrifter inneholder godt utprøvde matretter til. Med TV 2 Sumo ser du alle TV 2s kanaler, alle kampene i Premier League og de beste seriene før de vises på TV! Nytt takst- og rabattsystem Arbeidet med en forenkling av takst- og rabattsystemet for bompengeprosjektene er godt i gang. Systemet skal standardisere rabattene.